A szimbólumrendszer

A szimbólumrendszert a gyógyító kezelés során illetve a festménnyel együtt kaphatja meg valaki. Élő Energia, Istentől származik, Ő készíti el személyre szólóan mindenkinek és Ő áramoltatja át az adott személy aurájába.

A Teremtőnek az a célja ezzel az ajándékkal, hogy az Ember önállóan tudjon fejlődni, tisztulni, gyógyulni, vagyis képes legyen a saját tempójában visszatalálnia a saját Lényéhez és kialakítania a Test-Lélek-Szellem egyensúlyt. Ehhez az úthoz megkapja azt az eszközrendszert, amely életének minden helyzetében segítséget tud nyújtani.

Mivel bekerül az auránkba, ezért ahhoz, hogy segítségül hívjuk, elég rágondolnunk és máris működésbe lépnek. Nem szükséges hozzá meditáció, legyünk bárhol, csináljunk éppen bármit, bármikor meghívhatjuk szimbólumainkat gondolatban pár másodperc alatt.

Ez a rendszer több tízezer, esetenként több százezer szimbólumból áll, mégsem érzékeljük létét auránkban, csak akkor, ha segítségül hívjuk őket gondolatban.

Aki megkapja ezt a szimbólumrendszert, az csak a saját életének javítására, emelésére használhatja, másnak nem lehet átküldeni. Átkódolni sem lehet ezen szimbólumokat. Amennyiben valaki úgy dönt, hogy nem szeretne ezzel a lehetőséggel élni, akkor kiküldi gondolatban, hogy távozzon a Lényéből. Ezáltal a szimbólumrendszere visszakerül az Atyához, aki kérésre bármikor vissza tudja azt adni.

Néhány példa, hogy mire lehet használni?

  • Félelem oldás
  • Energetikai blokkok oldása
  • Lakásunk, munkahelyünk megtisztítása a negatív energiáktól
  • Ételünk megtisztítása, pozitív energiák megkérése
  • Rajtunk ragadt szellemek, negatív entitások elküldése
  • Életterületeink megtisztítása (lakás, munkahely, párkapcsolat, egészség, életfeladat, bőség)
  • Zavaró tulajdonságok megváltoztatása (önzés, makacsság, stb.)
  • Védelem megkérése
  • Energetikai feltöltés kérése, pozitív energiák megkérése (harmónia, béke, női-férfi energiák kiegyensúlyozása, tűz energia előhívása, stb.)

Fontos, hogy amikor oldást kérünk valamilyen félelemre, blokkra, mindig kérjük az OK és a KÖVETKEZMÉNY oldását is. Nem kell tudnunk, hogy mi volt az ok vagy a következmény, csak kérjük az oldást, és így fog teljesen eltávozni a blokk a Lényünkből.

Néhány példa, hogy hogyan is tudjuk használni a szimbólumrendszert:

"Kérlek, szimbólumaim segítsetek, hogy a repüléstől való félelmet, annak okát és következményeit oldjátok fel és távolítsátok el Lényemből. Köszönöm."

"Kérlek, szimbólumaim segítsetek, hogy a lakásomat tisztítsátok meg az összes negatív dologtól és védjétek le mostantól 24 órára. Köszönöm."

Az Önmagunkhoz való visszatalálást Életünk végéig tanuljuk, az utat Életünk végéig tisztítjuk és a Szimbólumrendszer ebben nagy segítségünkre lehet. Fontos tudni, hogy fejlődésünk ezen eszköz használatával is csak olyan tempóban mehet végbe, amely Lényünk (Felsőbb Én, Lélek) számára megfelelő.  A szimbólumok tehát olyan tempóban és ütemben segítenek, amely megfelel Élettervünknek és egyezik a Mennyei Atya akaratával.
 
Szeretet gyakorlat

(vizualizáció)

Mielőtt behunyod a szemed, kérj védelmet a szimbólumrendszeredtől és a szimbólumrendszeren keresztül Mihály Arkangyaltól. Határozd meg az időtartamot, hogy mennyi időre kéred a védelmet. Ajánlatos 24 órára kérni. Pl. Mostantól 24 órára kérem a védelmet.

Hunyd be a szemed és érezd, lásd a szívedet, ahogy egy bizonyos színvilágban ragyog. Arany, fehér, rózsaszín, vagy bármilyen más színű is lehet. Érezheted, ahogy dobog, amely gyógyító erővel hat rád.

Érezd és lásd, ahogy a szívedből egy fénysugár elindul és beborítja kívül-belül a testedet. Érezd a melegséget, a bizsergést, melyet saját szeretet erőd okoz.

Érezd és lásd, ahogy ez a fény túllép a testeden és az egész Lényedet beborítja. Vajon mekkora a te Lényed? Sokkal nagyobb, mint az aurád. Végtelen. Hogy ebből mennyit fogadsz el, aszerint láthatsz 50-100m vagy 500000m átmérőjű erőteret is akár. Lényed egy hatalmas energiamezőt formál, ami fizikai tested körül örvénylik. Ez a Felsőbb Éned is egyben. Hogy mekkorának látod, az a Te hitedet múlik.

Miközben látod és érzed, ahogy szereteted beborítja Lényedet, meséld el magadnak, hogy ki is vagy valójában. Tarts néhány másodperces szüneteket a mondatok között.

Tudom és érzem, hogy szeretem önmagam.

Ez az én erőm, erőterem.

Ebben az erőtérben tudom és érzem, hogy biztonságban vagyok.

Jahwe vagyok.

Teremtő vagyok.

Én vagyok a szellem, amely az anyagot megalkotja.

Mihály Arkangyal vagyok.

Én vagyok az erő, a védelem és önmagam biztonsága.

Én vagyok az öngyógyító erő.

Én vagyok az öntudatra ébredt Lélek.

Tudom és érzem, hogy szeretem önmagam.

Én vagyok az Élet!

Egy-egy mondatot többször is meg lehet ismételni. Miután elmondtad az összes mondatot, kinyithatod a szemed. A mondatok elhangzása után emlékezz önmagadra!

Naponta ajánlott min. 20 percben végezni.
 
A két név: Jahwe és Mihály jelentése jó-élet, tűz-élet. Egyik energia sem kötődik semmilyen a Földön létrejött valláshoz, filozófiához, csoporthoz.